Transit

Gerlach heeft de juiste oplossing voor het doorvoeren van goederen.

Wij ondersteunen u in alle opzichten met het transport van uw goederen in transit en garanderen een correcte douaneafhandeling.

Wanneer goederen worden vervoerd over het nationale grondgebied van een land, dienen de goederen bij alle grensovergangen te worden geregistreerd bij de douane. Een transit procedure vergemakkelijkt aanzienlijk het vervoer van goederen tussen lidstaten en niet EU landen (derde landen). De douane experts van Gerlach zijn bekend met alle desbetreffende voorschriften en wettelijke normen van de doorvoerprocedures. Daarom, kunt u vertrouwen op Gerlach – uw douane specialist – transit.

Neem contact met ons op

De voordelen van het transport van uw goederen in transit met Gerlach:

Wij helpen u tijdens fysieke douane inspecties en administratieve verwerking.
Wij adviseren u met navragen en kennisgevingen van de douane autoriteiten.
Wij helpen u met garantstellingen en archiveren alle relevante informatie.
Wij adviseren en ondersteunen u bij niet zuivering van uw transit documenten.
Wij maken gebruik van vereenvoudigde procedures ( toegelaten geadresseerde/afzender).
Neem contact met ons op

Transit
Maak het uzelf gemakkelijk

Binnen de EU, zijn de zogenaamde bestemmingscodes van toepassing. Dit betekent dat de BTW op goederen alleen wordt betaald in het land waarin de goederen worden verhandeld c.q. geconsumeerd. Dit is het beginpunt van de transit procedure. De transit procedure maakt het mogelijk dat goederen tussen twee punten binnen de EU worden vervoerd. De inklaring van de goederen dient te gebeuren op de eindbestemming. In aanvulling hierop, staat deze procedure het toe om goederen te transporteren tussen twee EU landen, als ze worden getransporteerd via een niet EU lidstaat (derde land).

Er zijn verschillende soorten transit procedures. Ongeacht welke procedure u kiest Gerlach is altijd uw juiste aanspreekpunt.

Contacteer ons!

Toonaangevende aanbieder van douane services in Europa.
Meer dan 140 jaar ervaring in douane services.
Lokale aanwezigheid - wereldwijd verbonden in meer dan 200 landen.
Copyright ©2024 Gerlach Customs
chevron-down