FR
NL

AEO aanvraag

Gerlach is uw expert voor het aanvragen van het Authorised Economic Operator certificaat.
Contacteer ons nu

Wij adviseren u in het totale proces voor een succesvolle AEO certificering voor uw bedrijf zodat u ten volle kunt profiteren van de voordelen van een Authorised Economic Operator certificering.

Als gevolg van de veranderde wereldwijde veiligheidssituatie, hebben de lidstaten van de World Customs Organisation overeenstemming bereikt over een modern en doeltreffend kader van risicobeheer waarin de “normen om de wereldhandel te waarborgen en te vergemakkelijken”.

De AEO ‘Authorised Economic Operator’ dient om de continuïteit van de toeleveringsketen van de fabrikant van de goederen tot aan de eindontvanger te waarborgen – een soort van bewijs van goed gedrag voor een bedrijf.

De status van Authorised Economic Operator (AEO) biedt vele voordelen voor zowel importerende als exporterende bedrijven. Om er zeker van te zijn dat u niet het risico loopt dat uw aanvraag wordt afgewezen zou u altijd een vakbekwame expert aan u zijde moeten hebben om u tijdens het gehele proces te begeleiden.

Neem contact met ons op

De voordelen van het aanvragen van een AEO met Gerlach:

Wij begeleiden u tijdens het gehele proces.

Met Gerlach voldoet u aan de huidige wettelijke bepalingen in uw land.

Gerlach zet betrouwbare, wettelijk conforme processen en documentatie op.

De AEO status geeft u recht op een snellere en zorgeloze douaneafwikkeling en u heeft toegang tot de laatste douane informatie in alle Europese landen.

Contacteer ons nuContacteer ons nu

Alle Douane Consultancy

Brexit Special

Wij helpen u uw bedrijf voor te bereiden op Brexit. Hoewel geen enkel bedrijf met volledige zekerheid de uiteindelijke resultaten van de Brexit-onderhandelingen kan plannen, zetten wij ons in om u op alle redelijke manieren te ondersteunen.

AEO aanvraag

Wij adviseren u in het totale proces voor een succesvolle AEO certificering voor uw bedrijf zo dat u ten volle kunt profiteren van de voordelen van een Authorised Economic Operator certificering.

  Aanvraag voor AEO-goedkeuring
  Wij helpen u door de certificatie procedure

  De AEO status kan worden aangevraagd voor bedrijven geregistreerd in de Europese Unie en die te maken hebben met douane activiteiten. Onze experts begeleiden u succesvol door het complete proces voor AEO. Bijvoorbeeld, wij voeren een “Quick Scan’ uit en analyseren uw logistieke processen in detail.

  Gebaseerd op de resultaten adviseren wij welk AEO certificaat het beste is voor uw bedrijf. Er zijn verschillende AEO certificaten: “Customs Simplifications/Customs” (AEO C), “safety en security” (AEO S) en een combinatie van beide certificaten “Customs Simplifications/Security” (AEO F).

  De status van Authorised Economic Operator (AEO) is geldig in alle EU lidstaten en is in tijd onbeperkt geldig.

  Neem contact met ons op

  Selecteer uw land

  Volg ons op: