Juridische kennisgeving

Gerlach & Co. Internationale Expediteurs NV
Schouwkensstraat 7
2030 Antwerpen

Telefoonnummer: +32 (3) 5450220
E-mail:Ā [email protected]

Managing Director:Ā 
John Peeters

BTW: BE0404527216
HR Antwerpen: 124096

We gebruiken Google-technologieƫn om ervoor te zorgen dat de Google-kaartgegevens die in de locatiezoeker worden gebruikt, correct en volledig weergegeven. Deze technologieƫn kunnen gegevensoverdrachten tussen landen omvatten zonder een adequaat niveau van gegevensbescherming. De kaart in de locatiezoeker kan niet worden weergegeven tenzij u deze technologieƫn accepteert.

Disclaimer

Gerlach & Co. Internationale Expediteurs NV is niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid, actualiteit, kwaliteit en inhoud van de informatie op de gehele website van derden, waarvan de internetpaginaā€™s links naar deze pagina bevatten.

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor de informatie en het persoonlijk gebruik van de gebruiker. Het verveelvoudigen, wijzigen en verspreiden van informatie en/of gegevens, met name teksten, tekst-, of beeldgedeelten, is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming vanGerlach & Co. Internationale Expediteurs NV. De ongeoorloofde verveelvoudiging of overdracht van individuele inhoud of complete paginaā€™s zal zowel strafrechtelijk als civielrechtelijk worden vervolgd

Copyright Ā©2024 Gerlach Customs
chevron-down