FR
NL

Control Tower

Gerlach heeft de juiste oplossing voor uw grensoverschrijdende goederenstromen
Contacteer ons nu

Onze Control Tower is het centrale punt welke uw gehele stroom van goederen monitort en zorgt voor rapportages, bijvoorbeeld over de status van goederen, waarde van goederen of betaalde douanerechten.

Met de Control Tower mogelijkheden van Gerlach, hebben bedrijven die waarde hechten aan gecentraliseerd inzicht in douane processen met standaardprocessen en daaraan gekoppeld KPI’s, een compleet overzicht van de status van hun goederenstromen. Ongeacht of ze actief zijn in verschillende landen of in 1 land. Door transparantie in douanekosten en de procedures, kunt u de juiste strategische beslissingen nemen om uw stroom van goederen te optimaliseren. Voor meer transparantie, daarvoor kunt u vertrouwen op Gerlach – uw douane specialist.

Gebruik Control Tower nu

De voordelen van Gerlach's Control Tower:

Meer transparantie.

Gedetailleerde rapportages, die zijn afgestemt op uw specifieke wensen.

Een centraal aanspreekpunt met directe communicatielijnen.

Voldoet aan wettelijke vereisten.

Advies omtrent de beoordeling van juridische onduidelijkheden.

Evaluaties van mogelijke kostenbesparingen.

Contacteer ons nuContacteer ons nu

Alle Douane Specialiteiten

Control Tower

Met de Control Tower mogelijkheden van Gerlach, hebben bedrijven die waarde hechten aan gecentraliseerd inzicht in douane processen met standaardprocessen en daaraan gekoppeld KPI’s, een compleet overzicht van de status van hun goederen stromen.

  Control Tower van Gerlach
  transparant en veilig

  Het is met name moeilijk om overzicht te houden met betrekking tot grensoverschrijdende goederenstromen. Dankzij een centraal contactpunt en op maat gesneden processen die voldoen aan uw behoeftes, biedt de Gerlach Control Tower u inzicht in uw douanekosten die wij in uw opdracht hebben betaald alsmede inzicht in de processen. Dit geeft u de mogelijkheid om overzicht te houden over al uw activiteiten, de douane status van uw zendingen en verschaft u de mogelijkheid de juiste beslissingen te nemen om uw goederenstroom te optimaliseren.

  Gerlach’s Control Tower geeft u de mogelijkheid alle douane activiteiten te coördineren. In aanvulling hierop, verhoogt onze Control Tower  aanzienlijk de wettelijke naleving en zorgt ervoor dat de douanegegevens consequent worden gebruikt voor de douaneafhandeling van uw bedrijf.

  Gebruik Control Tower nu

  Selecteer uw land

  Volg ons op: