FR
NL

Douanediensten in

Saarbrücken

Terug naar overzicht locaties

Adress

Dudweiler Landstraße 3
66123, Saarbrücken
We gebruiken Google-technologieën om ervoor te zorgen dat de Google-kaartgegevens die in de locatiezoeker worden gebruikt, correct en volledig weergegeven. Deze technologieën kunnen gegevensoverdrachten tussen landen omvatten zonder een adequaat niveau van gegevensbescherming. De kaart in de locatiezoeker kan niet worden weergegeven tenzij u deze technologieën accepteert.

Openingstijden

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00

Meer over onze douanediensten in Saarbrücken

Welkom bij Gerlach Zolldienste GmbH in Saarbrücken, in de directe omgeving van de Duits-Franse grens. Onze vestiging bevindt zich direct naast het douanekantoor van Saarbrücken. Een deel van ons team heeft in het verleden al gewerkt als ‘transit team’ aan de voormalige douanegrens met Frankrijk, waardoor we vele jaren ervaring hebben.Ontdek eersteklas oplossingen bij Gerlach Zolldienste GmbH.Ons toegewijde team in Saarbrücken biedt uitgebreide douanediensten, zodat U zich volledig kunt concentreren op uw core business. Wij ondersteunen U bij alle aspecten van douaneafhandeling, inclusief export, import, transitafhandeling, preferentiële documenten, douane-entrepot, actieve en passieve veredeling, tijdelijke import, fiscale afhandeling en Intrastat.Bij Gerlach Zolldienste GmbH profiteert U van ervaren douane-experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de internationale handel. Wij bieden oplossingen op maat en zijn efficiënt en betrouwbaar in douane afhandeling. Ons doel is om U altijd transparante communicatie te bieden en U inzicht te geven in de status van Uw zendingen.

Waarom Gerlach Zolldienste GmbH?

Vertrouw op Gerlach Zolldienste Saarbrücken om uw douanediensten professioneel af te handelen. Wij maken indruk met onze professionele expertise, op maat gemaakte oplossingen en heldere communicatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en optimaliseer uw internationale business. Het team van Gerlach Zolldienste GmbH helpt u graag verder.

Selecteer uw land

Volg ons op: